fredag 28. mai 2010

Mere stæsj.............

..... etter gårsdagens strabaser så har jeg da selvfølgelig bestilt meg en ny duppedings:-) Ingvild ville også ha...... For en super hobby:-) Bestilte fra ebay og kan ikke vente til den kommer.


Kjøpte en craft mates som jeg kan putte mange duppedingser inni:-)


smart........


2 kommentarer:

 1. Heisann Heidi!!
  Takker så mye for besøk i bloggen min,og den koselige kommentaren du la igjen:) Og da kunne jo jeg besøke deg også, er jo så stas å bli kjent med andre med samme "hobbydilla" som meg.. :) Ellers likte jeg veldig godt bryllupskortet ditt,lekre farger på det!! Og så må jeg bare si at bordkortene dine var nydelige ♥ der ligger det masse jobb og omtanke bak :)
  Var forresten innom Minne-Hjørnet igår, og selv om jeg har holdt på med dette noen år, så er det stadig noen MÅ HA ting...!! Men så er det en aldeles herlig hobby da!! La meg til som følger hos deg:)
  Ønsker deg og dine en flott helg!
  Klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 2. Hei hei:-) Vet ikke om jeg skal svare her eller legge inn innlegg hos deg jeg men.......:-)

  Som du ser så er jeg helt helt fersk. Og tiden strekker ikke helt til, så bildene jeg legger inn her er ikke de beste. Frem til nå har det viktigste for meg vært å bare få lagt de inn, men nå vil jeg fokusere på å legge inn gode bilder, så man får med "pirket" også:-)

  Synes det her er en så utrolig koselig (og dyr) hobby.

  Jeg elsker alt det man kan kjøpe til denne hobbyen. Særlig av oppbevaringsting osv. Også elsker jeg stempler:-)

  Ha en kjempe fin helg dere også:-)

  Klem.

  (Forresten... ser på kortene dine hos Marianne (frisør) hver gang jeg er der og de er så fine:-) Fikk ett til bryllupet mitt som du hadde laget også:-) Morsomt å følge deg!)

  SvarSlett

Takk for besøket:-)