mandag 16. august 2010

.................stille..................

............ veldig stille herfra..........

Vi har hatt litt ferie og da har vi benyttet tiden til alt det vi ikke rekker ellers på året. Altså ikke ferie ferie!!!! men rydde ferie!

Takk og lov for at Mathias er over gjennomsnittet opptatt av Brannmann Sam!!

Vi har tatt ned av loftet, satt inn loftstrapp og gulv og så ryddet og kastet og lagd ett "system". SYnes vi da! og nå har vi rivd ned badet og bademennene er her og ordner. Kan ikke skjønne at Silje faktisk sover i rommet ved siden av, ting detter ned fra hyllene hennes, men hun sover godt fordet (takk og lov).

Selvfølgelig er det plandag i bhg også, så Mathias og jeg har bygd togbane med Brannmann Sam i bakgrunnen og han synger og leker med brannbil og tog om hverandre!

Siljemor klarer ikke å få i seg noe annen mat enn melk, så nå er det ny time på Ahus. ALt hun får i seg kommer opp igjen, I en forrykende fart. Ut gjennom nesa og alt. Men jenta smiler! Stakkars lille Siljemor! Hun har jo både kraftig Reflux og melkeallergi, så har vært nok styr for henne stakkar siden hun ble født! Jeg hadde trodd det var over og at vi hadde fått alt i sjakk, men nå er vi visst på`n igjen!

Mathias begynner i ny barnehage i morgen. Den han var i var midlertidig til den nye ble ferdigbygd. Og det er den nå! Både store og små gleder seg veldig!

Når alt roer seg, så kommer jeg sterkere tilbake igjen:-)

Ha en fin uke!!!!!!!

Her er ett bildet av kjekken selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for besøket:-)