onsdag 18. mai 2011

Hekta på LOèr........


.......så her kommer noen til:-)
Mathias sitt første møte med lillesøster Siljemor:-) Og det var veldig morsomt da hun begynte å gråte:s Empatien hans for henne har økt betraktelig siden da;-)

Det var ikke lov med besøk på sykehuset, så alt besøk ble gjort da vi var kommet hjem. Her var Silje 4 (?!) dager gammel og onke, tante og kusine Oda kom på besøk:-)
Fine fine Silje vår!!
Tante er så utrolig flink til å ta bilder, så her er ett lite bilderas av kusiner og fetter:-)og om jeg skal si det selv, helt utrolig nydelige bilder av Oda og Siljemor <3

Vi har vår egen brannmann! (Hele tiden) Nederst til venstre velger jeg å ikke kommentere noe videre, men har konkludert med at han kommer til å gjøre noen veldig glad en gang;-)
Verdens beste onkel!!!!!!!!!!!!

Hele verden står klar for å ta imot akkurat min Mathias <3


skjønner fortsatt ikke hvorfor noen av ikke blir snudd til riktig vei :s

Ha en fortsatt fin uke:-)

3 kommentarer:

 1. åååhh...så utrolig koselig Heidi!!
  Gode minner i en helt spesiell bok! Flinke deg! ;)
  .og du...det er ingen kunststykke å ta bilder av disse sjarmtrolla våre... de er jo bare seg selv i ansikt og uttrykk, da kan det ikke bli annet enn veldig veldig bra! ;)
  Kusina ble i veeeeldig godt humør når hun tittet inn her! ;)
  Klem!

  SvarSlett
 2. Ser det er flere som har fått opp øynene for LO'er. Og du har jo kommet riktig så godt igang. Og så flotte de er. Jeg har bare kommet til nr. 5, men det er flere på planleggingsstadiet.
  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Så fine Heidi !!! Fine bilder av Silje og Mathias! :))
  Hilsen Oda ! <3

  SvarSlett

Takk for besøket:-)