søndag 12. september 2010

Kjøpe kjøpe kjøpe....

var på kurs på minnehjørnet i går og da måtte jeg kjøpe litt:-)

Kjøpte ett julestempel og en varmepistol(????)

Her er resultatet.

Nå er det desverre sånn at jeg er en veldig utålmodig sjel. og ihvertfall når jeg prøver ut nye ting. da må jeg få det ferdig raskest mulig for å se resultatet og om jeg får det til. dette resulterer ofte i at det ikke er det beste som kommer med en gang, men da vet jeg at jeg klarer det og vil prøve igjen!

Her er mitt første stemplede julelys:-)


4 kommentarer:

 1. Pakk det inn i cellofan, så blir det bra ;)

  SvarSlett
 2. Kjempefint!!
  Det stemplet er jo så koselig:))
  og ekstra hyggelig å kunne gi bort noe man har laget selv!!
  Hvis du bruker silkepapir å stemple på ,så kan du faktisk fargelegge litt også,Har forsøkt både med distress ink og akvarellblyanter.Eneste er at silkepapiret ikke smelter ned på samme måte som serviettene gjør, og blir derfor "stående".Og må klippes ned mellom hver gang man brenner lyset!!
  Ellers takker jeg for koselig kommentar fra deg,og når det gjelder bloggen så har jeg lekt meg litt m/div bakgrunner.Så får jeg se hvor jeg ender opp... var litt morsomt:))
  Forresten, var du på kurset til Hanne, fargelegging m/tusjer ??

  Klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 3. Hei igjen:))
  Ang.kurs så skal jeg holde et i distress maling,førstkommende lørdag sammen med Anne Marit Tangen.Dessverre så er det helt fullt,men jeg vil anta at Minne-Hjørnet har planer om flere tilsvarende kurs, de pleier ihvertfall det!! Hadde jo vært veldig artig å fått til noe der.. :))
  Hva med Ski-treffet, skal du dit..??

  klem,Heidi:)

  SvarSlett
 4. Så godt å høre at det går bedre med veslejenta deres:) er jo alltid så leit når det er noe med de små!!
  Du lurte på sånn vannpensel,jeg har en sånn... og brukte den litt til å begynne med,men synes de har lett for å "lekke" litt og da blir det fort for mye vann....!! Så jeg sverger til pensel og vannkopp,og bruker gjerne penselstr: nr4.Og da er det egentlig bare å prøve seg frem,med riktig mengde vann og maling.Akvarellarket har også mye å si,det er mange forskjellige typer.personlig er jeg veldig fornøyd m/ Canson Aqarelle 300 grams som jeg kjøper på Clas Ohlson.

  vet ikke om du ble noe særlig klokere av dette, men det er bare å spørre så skal jeg prøve å guide deg igjennom så godt jeg kan :))
  klem,Heidi

  SvarSlett

Takk for besøket:-)