torsdag 23. september 2010

Litt nye julekort.....

..........jeg er i leting av å finne nye metoder å fargelegge motiver på. Jeg har vært på ett Touch kurs. Men er ikke helt sikker. Neste prosjekt nå er å prøve ut å fargelegge med Distress. Til nå har jeg brukt farveblyanter og alkohol. Heter det Mtc????? hjelp litt dere superkortlagere;-)

Ser på kortene at jeg ikke har helt funnet ut hvordan man pynter julekort. Jeg er fortsatt inne i blomsterverdene. Leter rundt på nettet, men finner ikke så mye egentlig. Det er jo charms selvfølgelig. Men hva skal man "feste" de i?! Jeg leter videre og tips mottas med stor takk:-)

Så selvom kortene mine er enkle, er de blitt voldsomt enkle i det siste:-)

Her kommer to nye kort!
3 kommentarer:

 1. Synes det holder med litt bånd på julekort, jeg. Man skal trossalt ikke ruineres heller. Blir jo til at man sender en del julekort, og portoen kommer jo også i tillegg..

  SvarSlett
 2. nei det er ett veldig godt poeng faktisk! må finne ekstra fine mønsterark da;-)

  SvarSlett
 3. Kortene dine er fine, Heidi.
  Det er sant, det trenger ikke være overlesset av pynt for å bli et flott kort. Jeg har mange ganger hatt god hjelp av "swirler". De er supre til å fylle på med..på alt egentlig.

  Jeg farger/maler med Distress og elsker de fargene... Har prøvd litt annet også, men det er distress som gjelder for meg. Jeg skal forresten ha kurs på Minnehjørnet den 12/10 i andre metoder å bruke distress ink på (bakgrunner). Fargeleggingskurs hadde jeg på lørdag og det var 6 fornøyde damer som prøvde distress for første gang.

  Lykke til med utprøving av farger og metode..
  Takk for kommentaren på innlegget om min hule- koser meg gløgg ihjel der... :D

  SvarSlett

Takk for besøket:-)